Onderhoudsvriendelijk
Afnemen met een stofwisser is vaak al voldoende om de vloer netjes en schoon te houden. Af en toe een sopje met onderhoudsmiddel houdt de vloer prachtig en in topconditie.

Sterk en krasbestendig
Een PVC-vloer is een harde vinylvloer en daardoor heel erg sterk en krasbestendig. Bovendien zijn PVC vloeren bijna niet te onderscheiden van natuurlijk hout of steen.

Bestand tegen vocht
Een PVC-vloer is ook erg geschikt voor in de badkamer of keuken gezien het zeer goed bestand is tegen vocht


PVC vloeren bij De perfekt parketteur

Bent u op zoek naar mooie PVC vloeren? Zoals een vloer met de uitstraling van hout of natuursteen? En wenst u het gemak van kunststof? Met een PVC vloer van De perfekt parketteur, zit u helemaal goed. Kom langs in onze inspiration room om onze ruime collectie te bekijken. Bij ons vindt u producten van alle bekende merken o.a.: Quick Step - MFLOR - Core tec - wicanders - amorim - beautyfloor en nog veel meer!. U kunt kiezen voor een all-in pakket of losse verkoop. U bent hoe dan ook bij ons aan het juiste adres! Wij hebben voor u de beste  PVC vloeren.

 


Waarom kiezen voor PVC?

Een prachtige vloer van PVC biedt u enorm veel voordelen. Het materiaal is een thermoplast kunststof (PolyVinylChloride). Een van de grootste voordelen is dat het relatief goedkoop is. Daarnaast is het zeer soepel en dus uitermate goed verwerkbaar. Tegenwoordig zijn vloeren van dit materiaal vrijwel niet te onderscheiden van echte houten planken of natuursteen. Verder is een vloer van dit materiaal bestand tegen water, geluiddempend, erg onderhoudsvriendelijk en zeer zacht en comfortabel om op te lopen. U kunt o.a. bij ons kiezen uit vloeren van de merken Core tec - MFLOR - Ambiant - Quick step. Laat u desgewenst adviseren en inspireren door uw vloerenspecialist.

 


Uw partner in PVC vloeren

Bent u op zoek naar een mooie vloer van het prachtige materiaal PVC? Breng dan een bezoekje aan De perfekt parketteur. Wij helpen u graag aan precies die vloer die u wenst voor uw woning of bedrijfspand. Zoek niet verder. Goedkoper dan bij ons vindt u het niet! Bel naar 06-58780000, stuur een mail naar info@deperfektparketteur.nl of kom langs in onze inspiration room. Tussen al onze PVC vloeren ligt geheid ook uw ideale vloer!